czwartek, 20 lipca 2017

Hromadná bitka v Edene? Len pošťuchovanie, znie zo Slavie aj Budějovíc

Krátko po konci zápasu sa navyše nahrnuli na ľad obe striedačky a vyzeralo to na hromadnú bitku. "Našťastie to bolo len také pošťuchovanie," znelo z oboch táborov.


Po bezgólovej úvodnej dvadsaťminútovke vlietli hostia na Slavii zostra a už po šestnástich sekundách druhej periódy bet 365 slávili vedenia. To vzápätí navýšili a presadil sa znovu rovnaký strelec - Michal Chovan. "Dobre sa mi to odrazilo," miernil dojmy slovenských útočník. Obe situácie sa totiž udiali ako cez kopirák - strela, puk vyrazený pred Chovana, gól.

"Bola to zásluha celej päťky. Chlap ci dobre odstavili ich hráčov, ja už som to potom mal ľahké, "chválil parťákov dvojgólový Chovan. Zároveň ho štvala ďalšie nepremenené šance. "Ale skôr než hetrik ma mrzí, že to mohlo byť už 3: 0.Takto Slavia znížila a my sa museli na víťazstvo poriadne nadřít. "

Dva rýchle góly Slaviu ochromili. "Boli sme pod bet365 dekou a dostávali sa spod nej celkom dlho," priznal útočník domácich Martin Kadlec. Sám sa ocitol vo veľkom množstve šancí, zníženie nakoniec vystrelil po Kadlecová prihrávke Petr Beránek.

Práve Beránek mohol napodobniť Chovana a vsietiť druhý gól, a to dokonca tesne pred záverečným hvizdom. Lenže netrafil úplne prázdnu bránku, z ktorej na chvíľu vyklouzal zmätený Petr Kváča. "Nepremenili sme šance a to rozhodlo," zhrnul Kadlec.

V samotnom závere hrala Slavia po vylúčení Čermáka a s brankárom Frodl na strie dačke v presile šiestich ku štyrom.Tento tlak vygradoval po zápasu Strkanica, ku ktorej sa pripojili všetci hráči zo striedačiek. "Ale bolo to skôr také pošťuchovanie," krotili zhodne emócie Kadlec s správania. bet365 bonus

Budějovický strelec upokojoval spoluhráčov na ľade a od naštvaných slávistu je odvádzal ústrety ďakovačke. Fanúšikovia Motoru vytvorili svojim miláčikom takmer domácu atmosféru.

"Nemôžeme riskovať žiadne zbytočné zranenia alebo dištanc. Chceme hrať hokej a nie sme tu na to, aby sme sa bet365 stavky bili. Navyše máme dosť kvalitných hráčov na to, aby sme postúpili hokejovo, "zdôvodnil svoju obozretnosť Chovan. "Byť tam naozaj horúce hlavy, zomlelo by sa to úplne," vtipkoval Martin Kadlec. "Našťastie to bolo celkom v pokoji.Takéto momenty k play-off je dnoducho patria. "

bet365 mobil

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz