wtorek, 11 kwietnia 2017

Zapojte sa do tipovanie MS a hrajte s nami o 50 tisíc korún!

Už za dva dni vypukne brazílsky futbalový sviatok a ak chcete okrem sledovania zápasov zažiť aj trochu nervov a treba niečo vyhrať, máme pre vás opäť tipovaciu súťaž. Tú sme pripravili v spolupráci so stávkovou kanceláriou Fortuna, s ktorou budeme hrať o celkom 50 tisíc korún !
K zapojeniu sa do súťaže stačí splniť dve jednoduché podmienky. Prvá je registrácia na bonus na Euro, druhú potom registrácia u Fortuny. V oboch prípadoch samozrejme zdarma. Ak vám nestačí samotná účasť, ale chcete tiež mať šancu na niektorú z cien, musíte splniť ešte tretiu podmienku - uzavrieť počas kola, v ktorom chcete vyhrať, aspoň jednu ľubovoľnú stávku u Fortuny.Ako presne túto podmienku splniť sa dočítate v podrobných pravidlách súťaže.
Máte splnené aspoň prvé dve podmienky? Potom vám nič nebráni začať. Pred začiatkom turnaja nezabudnite vyplniť svoje tipy na konečné poradie základnýc h skupín, za správne umiestnené tímy alebo uhádnuté postupujúcou dostanete bonusové body. Poradie všetkých skupín je potreba natipovať do štvrtkovej 22. hodiny, teda do začiatku prvého zápasu turnaja.
Potom sa môžete pustiť do tipovanie samotných zápasov. Tipujú sa presné výsledky, za každý tip môžete dostať až päť bodov, podľa toho, ako veľmi sa líši od skutočného výsledku. Tipy je samozrejme možné meniť, vždy až do začiatku zápasu.Po skončení skupín opäť prichádza šanca na bonusy, tentoraz za uhádnuté konečné poradie playoff. Na záver sa opäť tipujú presné výsledky zápasov playoff.
Po finálovom zápase všetky body sčítame a súťažiaci s najvyššími počtami bodov odmeníme - pripočítaním bonusov na stávkový účet u Fortuny. Ten úplne najlepšie si príde 5.000 korún! Odmeňovať však nebudeme len za konečné poradie, ale aj za jednotlivé kolesá. Tým získa šancu na výhru ešte viac súťažiacich, dokonca aj tí, ktorí nestihnú začiatok a do tipovanie sa zapojí neskôr.
Na stránkach súťaže nájdete všetko potrebné.Samotné tipovanie, celkové poradie aj poradie jednotlivých kolies, u každého súťažiaceho všetky jeho uzavreté tipy, prehľad cien alebo úplná pravidlá , ktorá si pred zapojením do súťaže pozorne prečítajte, aby ste neprišli o šancu na výhru. Ak si chcete svoje umenie porovnávať s kolegami alebo kamarátmi, môžete si ich pridať do svojho poradia, kde potom nájdete prehľadnú tabuľku.
Veríme, že vás naša súťaž zaujala a budete sa jej baviť po celú dobu trvania majstrovstiev sveta.

Prajeme veľa šťastia!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz