czwartek, 13 kwietnia 2017

Výstupné England Rugby World Cup by mohlo mať reťazový účinok na akciovom trhu

investorov Akciový trh už zbit najhorší štvrťrok od hlbiny krízy eurozóny, teraz čelí make-alebo-break Anglicka rugby prípravok, ktorý by mohol vymazať miliardy off ceny akcií.

V prípade Anglicka sú vyradený z majstrovstiev sveta v ragby Austrália v sobotu, je asi £ 3 miliardy pravdepodobne zrazil na akciovom trhu pri obchodovaní pokračuje v pondelok, podľa akademického na London Business School.

Alex Edmans, profesor financie v škole, povedal, že jeho výskum ukázal, že v prípade, že národný tím je vyradený z medzinárodného turnaja to robí investorom dosť a pesimistické druhý deň.

Po Wales porazil Fidži, Anglicko vyhrať proti Austrálii sobota, aby zostali v súťaži.Porážka pre národný rugby tím vyvolá pokles o 0,15% na ďalší deň - asi 3 miliardy £ pri aplikácii na akciovom trhu vo Veľkej Británii, našiel

Edmans povedal :. "Porážka je investori negatívnejší o živote všeobecne. Ak Anglicka mali stratiť, oni by nemali byť len záporná o ragbyovej tímu Anglicka, ale aj o hospodárskych výsledkoch všeobecne. "

Akciové trhy sú už v horúčkovitom stave.Od konca júna, britský FTSE 100 index stratil £ 117bn svojej hodnoty - jeho najhorší výkon od troch mesiacov do septembra 2011, kedy eurozóna kríza bola u jeho najhoršie.

Edmans testovaný dopad medzinárodných futbalových výsledkov na akciové výnosy v 39 krajinách a zistilo sa, že trhy obvykle klesnúť o 0,5% v deň potom, čo národný tím je vyradený z veľkej konkurencii. Účinok bol menej pre ragby, ale stále štatisticky významný, povedal Edmans.


Nebolo by rast na akciovom trhu v dôsledku víťazstvo Anglicka, dodal.To je čiastočne preto, že fanúšikovia sú divoko príliš optimistický o šanciach svojho tímu, takže strata je horká rana, zatiaľ čo sa očakáva výhra.

Edmans 'výskum vykonaný s akademikmi z University of North Carolina a norwegian School of management, zistil, že trhy klesli o viac po tom, čo národný porážke v závislosti na dôležitosti turnaja a vo fáze, pri ktorom sa hra konal. Účinok bol najsilnejší v Anglicku, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Španielsku, Argentíne Stávkové kancelárie Unibet a Brazílii.

Unibet-Bonus zadarmo

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz