wtorek, 18 kwietnia 2017

Chelsea naparovania cez Crystal Palace sa Willian cieľom klenot pre Hiddink

Bolo to, ako by switch bol hodil na trápenie z predchádzajúcich mesiacov, ako správca úradnícke, Guus Hiddink, si užil prvé víťazstvo svojej druhej čaro v klube a Willian, hra je výnimočné jedinca, produkoval vynikajúci moment. Jeho bodanie jazdy mimo oblasť pre druhý gól Chelsea stále stúpa, keď sa roztrhlo na streche net.Crystal paláca v Chelsea: Premier League - ako sa to stalo Viac

Chelsea začala v deň, tri bodov nad pásma zostupu a len štyri tímy pod nimi, a prípad by mohol byť pre budúcu nedeľu FA Cup kravatu doma do League One Scunthorpe United je väčšia hra.Tabuľka vyzerala trochu lepšie pre nich po tomto, a hoci mnoho zmysle bola odstránené z ich Premi er League sezóny, tím sa cíti oveľa viac ako svoje staré ja.

Diego Costa a Cesc Fàbregas sa vrátil od zavesenia a choroby respektíve a obaja boli vplyvní, s bývalým zriadenie úvodným gólu na Oscara a bodovanie tretinu sám.Fàbregas ťahal povrazy v strede poľa, podporované vynikajúcim Mikel John Obi, a to bolo odhalil počuť pozápasovej príspevky od Alan Pardew, manažér Crystal Palace.

"Ak sa pozrieme hráči Chelsea a hneď hovoriť s jedným alebo dvoma z nich odchádza z ihriska, všetci pocit, že nehral dobre [cez prvú polovicu sezóny], "povedal Pardew. "Povedal som Fabregas:, Bol si skvelý dnes.'A on povedal:., No, to chvíľu trvalo '"

Palace naháňali ligu dvojaký cez ich londýnskych susedov, ktorí vyhrali na Stamford Bridge v auguste - prvý skutočný prekvapivom výsledku José Mourinho implózie. - ale boli tu porušená Chelsea klzké futbalu a nemali žiadne odpovede na svoje vlastné

Palace plyt činu po 29. minúty ústupok Oscar zatiaľ čo Chelsea šla od úspechu k úspechu, s počiatkom straty Eden Hazard k problému triesla znížená na niečo viac ako poznámky pod čiarou.

Hazard sa snažil vykonávať iba Plonk sa dole na trávnik, momenty potom, čo stratil sa krotce Joel Ward by k rohovému zástavky, a naznačujú, že jeho hra je u konca.Bol to snímka v osamelosti, keď sa vydal do tunelu a v pondelok sa podrobil kontrole.

Prelomový cieľ Chelsea bol poznačený špičkovou kvalitou, ktorá zažiarila v temnom počasí a vyvolala šťastie vo vnútri Cestovného krytu. "Zostávame," napísali fanúšikovia Chelsea. Facebook Twitter Pinterest Willian oslavuje druhý gól Chelsea v Crystal Palace, výborný tímový gól.On bol zapojený do tretieho gólu, tiež jeho odrazil strelu obrátil od Diego Costa Fotograf: Adrian Dennis / AFP / Getty Images

Fàbregas, späť na úkor Nemanja Matic skôr ako Mikel, bola počiatočná creator, posuvné loptu cez Costa potom, čo útočník sa točil preč od svojho strážcu bežať za sebou. Costa rezať krásne, zastreté kríž späť na Oscara a stredopoliar poklepal domov z blízka.

Hazard je náhrada, Pedro, bol pracovitý na ľavej strane a Chelsea vyrobené nájazdy do tejto strane. Mohli by mal druhý v 37. minúte, keď Fàbregas, opäť znížiť Palace od seba s loptou dopredu, tentoraz pre César Azpilicueta.Prvý dotyk na ľavej strane-back je na hrudi, bola pravda, a one-on-one s Wayne Hennessey z tesného uhla, mu bolo odopreté blokom pred brankárom. Kurt Zouma tiež minul s voľným hlavičkou z Willian je voľný kop krátko po prestávke.

kladkostroja priletela. Damien Delaney a Scott Dann boli obaja žltú kartu za kopanie Costu, ale držal v pohode, náročné pomstiť sa jeho futbal. Palace prilákalo medzery vo svojich predchádzajúcich dvoch výletov a pokračujúce absencii zraneného Yannick Bolasie bol umocn ený stratou Yohan Cabaye k zákazu po piatich žltých kariet. Obaja tvorcovia zmizli ako Palace hľadal britu proti Chelsea obrany, ktorý bol dobre chránený Mikel.Stále všetko v pohode a jednoduché.

Fraizer Campbell odišiel v blízkosti s paláca iba prvú polovicu šance v 26. minúte po Jason stĺpik je nebezpečné kríž, a blikali v 59. minúte cez Wilfried Zaha. Sériová výroba up Campbell po Chelsea sa odvolal márne za faul na Costa, Zaha strela bola trochu ošúchané a Thibaut Courtois sa pretiahne na uloženie.

O chvíľu neskôr, hra skončila. Willian začal pohyb, pracovné loptu na Fabregasa, ktorý našiel Oscara, a keď lopta zlomil nasledujúce Dann to riešiť, Willian zamieril na neho a vystrelil. Hennessey si myslelo, že spáliť okolo neho. Chelsea dostal tretí krátko nato, keď Willian doberali James McArthur pred fotografovaním.Hennessey tlačil ju von, ale iba pokiaľ ide Costa a ten zviazaný jeho snahu domov off War d.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz