sobota, 15 kwietnia 2017

Tyson Fury je, tu zmeniť svet ', rovnako ako box hovorí, že jeho otec John

Keď sa Tyson sa narodil, viac ako dva mesiace predčasne, vážil jednu libru a bol veľkosť rúk svojho otca. Lekári mu dali malú šancu na prežitie. Ale dokázal im zle. Stalo sa niečo ako celoživotné zvyk.

Bol to augusta 1988. O dva mesiace skôr, Mike Tyson bol vyradený Michael Spinks v 91 sekúnd, aby sa stala nesporným šampiónom v ťažkej váhe sveta.A ako to John hovorí, oznámil každému, kto bol ochotný počúvať v nemocnici, že jeho syn bude žiť, rásť až sedem stôp vysoký a 20 kameň a stal šampiónom v ťažkej váhe - rovnako ako Iron Mike.Wladimir Kličko dostane prvú príchuť trestu keď ho Tyson Fury serenády z krúžku viac

Ale to bolo len o 20 r okov neskôr, že John sa začal skutočne veria mu prorokoval, keď jeho syn porazil Campbella Damien vyhrať ABA super-heavyweight titul v roku 2008. " vopred Tyson mi povedal: "ani som sa dostal do vlaku pre tento ocka, že som tak dobrý," hovorí John. "On povedal:, Idem opustiť trénink'a on sa práve vošiel dnu a vzal ho s nimi ako s cukríky od dieťaťa. Vtedy som pochopila, že jeho myseľ bola zvláštna.S 55.000 ľudí ho sleduje v sobotu to bude vyzerať, že mu liek vykonávať. Ostatní ľudia by nervózny, ale funguje to na opačnú stranu s ním. On sa darí mimo neho. "

Fury Sr, ktorý mal 14 profesionálnych zápasov v 80. a 90. rokov, tvrdí, že robil, čo mohol odradiť od svojho syna v jeho stopách. Ale zatiaľ čo Tyson ukázal malý záujem o tento šport v priebehu prvých 10 rokov svojho života vyrastať v Wilmslow, Cheshire, prvá generácia jeho cestovateľ rodiny, ktoré majú byť zvýšený v dome nie ako karavan, bol v telocvični väčšinu dní v tentoraz bol 11.

O štyri roky neskôr, v roku 2003, Fury vydal amatérsky debut.Nebolo to ľahké nájdené hodné odporcovia, pretože v 15 rokoch už bol 1,82 m (6 stôp 5in) vysoký a 95 kg (15 st), ale pokrok v kruhu bola rýchla. V roku 2004 bol bronzový medailista na AIBA mládeže majstrovstvách sveta boxu, ao rok neskôr bol európsky juniorský majster.

Ale keď vyhral 31 zo svojich 35 súťaží ako amatér, keď prišiel na 2008 olympijských hier v Pekingu, pretože britskej voliča preferované Liverpool super ťažkej váhe David Price, ktorý pokračoval vziať bronz. Naštvaný labyrintu politike amatérskeho boxu, Fury prof tesne po jeho 20. narodeninách. Jeho nová organizácia, Mick Hennessy, okamžite zavolal ho ako "najlepší heavyweight som videl od Lennox Lewis".Facebook Twitter Pinterest Tyson Fury oslavuje svoje pozoruhodné víťazstvo nad Steve Cunningham v roku 2013 Fotograf: Peter Cziborra / Akčný Obrá zky

Bet365-Vyzdvihnúť svoj bonus

Fury vykonaných niekoľko náhradné pneumatiky okolo brucha, kedy debutoval na ITV na undercard Carla Froch je WBC super-middleweight svetový titul boj proti Jean Pascal v decembri 2008. Ešte jedno kolo TKO cez Bela Gyöngyösi iste inzeroval jeho rýchle ruky a schopnosť vybrať kombinácií a jeho razenie moc

"Tyson Fury. - to je meno, "povedal ITV expert summariser Duke McKenzie.


"Dúfajme, že môžete zálohovať."

Celkovo vzaté má.On vyhral anglickú heavyweight titul v jeho ôsmom boji porazil John McDermott a britskej a Commonwealth titul tým, že porazí Dereck Chisora ​​v jeho 15th. A po niekoľkých dobrodružstvách - predovšetkým dostať z podlahy poraziť bývalého Cruiserweight majster sveta Steve Cunningham v Madison Sq uare Garden - sa teraz dostal šancu na heavyweight titul

"Tyson je úplne pripravený, on. je vo fantastickej forme, "hovorí Peter Fury, strýko, ktorý je tiež jeho tréner. "Videl som veľa nedostatkov, keď som začal, ale bol ešte len učí svoju prácu, veľmi veľký chlap a veľmi mladý, učil sa po celú dobu. Bol to work in progress, boli sme opravuje chyby.

"On sa rozrástla do svojej postave teraz.Môžete získať veľké množstvo veľmi veľkých mužov, ale to, čo je dnes, je veľmi vhodné športovec. Trénoval dobre, že sa venuje, a to je to, čo musíte mať, aby šancu na world-class boxu. "

Fury je teraz neporaziteľný v 24 zápasov, z ktorých 18 už skončili vnútri vzdialenosti a zároveň existuje niekoľko mien originálny prvotriedne na svojom životopise - jeho najlepší vyhrá viac ako Chisora ​​(dvakrát) a Cunningham. - je tu celkom viera v Fury tábore, že ich človek vyhrá

Rovnako ako bol pred 27 rokmi, John Fury bude po boku svojho syna a dúfal, že sa vzpiera odborníkmi, ktorí vypracovali svoje šance off.John, ktorý bol práve prepustený z väzenia v preukaze potom, čo podával štyri roky za vydieranie mužské oko, pripúšťa: "Použil som vidieť Tysona v televízii. Ja by som ležať na posteli vo svojej cele, deväť nohy o šesť nôh, a tam som bol s ním v duchu a vedel, že.

"Nemyslel som si, že v mojich najdivokejších snoch by ma tu svedkami tejto veľkolepej udalosti. "

je to rovnako ako lyrická, keď požiadal o jeho predikcie príliš. "Tyson je zviera s mazaný, inteligentný mozog," hovorí. "Je to nielen u nás, boxovať, ale zmeniť svet. A veci sa zmení v Düsseldorfe v sobotu večer. Pretože som videl Wladimir v posledných 10 zápasov, a ak sa ukáže niečo, čo sme ešte nevideli, že nemôže poraziť svojho syna. "

Bet365 online bonus

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz